GYM

OUDER EN KIND

Ouder en kind gym is gym voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Tijdens ouder kind gym samen met papa en mama of opa en oma, lekker gymmen in een 'echte' gymzaal. "Mijn kind loopt op deze leeftijd nog maar net", zult u zeggen. Dat is waar. Maar juist het opdoen van veel bewegingservaring is op deze leeftijd ontzettend belangrijk. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen.


Uw kind leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast komen het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. In de ontmoeting met andere kinderen, leert de peuter en kleuter hoe rekening met elkaar moet worden gehouden en dat je op je beurt moet wachten. Daar komen dan ook nog andere dingen bij, zoals het zingen in een kring. Samen bewegen zal het contact tussen u en uw kind alleen maar verstevigen en het kind meer zelfvertrouwen geven.

 

Een kind kan hier al aan deelnemen zodra het kan lopen omdat er altijd begeleiding van de ouder bij is. Dit uur is ook ideaal voor kinderen die graag nog de veiligheid en vertrouwen van de ouder willen.

Agios werkt hard aan een nieuw programma voor de allerkleinsten en hun ouders! Hou onze website in de gaten of stuur een e-mail voor meer informatie naar info@agios.nl.