LID WORDEN?

Agios is een vereniging die voor alle leeftijden wat te bieden heeft. Van recreatiesport tot topsport voor validen en beperkten. Heb je zin om ook lekker te gaan bewegen aarzel dan niet! Kom kijken bij de lessen en je mag gelijk meedoen. De eerste twee lessen zijn geheel vrijblijvend! Mocht je hierna helemaal enthousiast zijn dan kun je je inschrijven als lid van Agios.

 

Wil je een keer een proefles deelnemen? Dan zijn de volgende zaken goed om te weten:

 

Dans maakt gebruik van onze schitterende dansstudio! In deze zaal is buitenschoeisel niet toegestaan. Verder moet je makkelijk zittende kleding aan tijdens de proefles. Kleed je vooral niet te warm, want we gaan hard aan de slag!

 

Bij de gymnastiek is het afhankelijk van de locatie welk schoeisel gedragen moet worden. Wanneer er in de Agioshal gesport wordt, zijn schoenen niet toegestaan. Sokken of turnschoentjes wel. In de Koekoek en de Violier mogen binnen gymschoenen met lichte zool worden gedragen. Ook bij gymnastiek geldt dat je niet te warme kleding aan moet hebben.

 

Wil je een keer deelnemen bij de acro, dan kan dat bij de recreatie. De A- en de B-selectie hebben vaststaande trio’s en duo’s, daar kun je helaas niet zomaar een keertje deelnemen. Bij acro heb je kleding aan die strak om het lijf zit, zoals een gympakje. We acro’en altijd op blote voeten.

 

Turnen vindt ook plaats in de hal van Agios aan de Veenweg. Bij turnen mag je komen kijken en een proefles volgen bij de recreatie. Je mag strak zittende kleding aan, die niet achter de toestellen kan blijven haken. We turnen op blote voeten of op turnschoentjes