Vier je kinderfeestje in de Agioshal!

In de AGIOS-hal wordt gedanst, gegymd, geturnd en aan acrogym gedaan. Maar wist je dat het ook mogelijk is om er je kinderfeestje te houden?! Onder professionele begeleiding leren de kinderen spelenderwijs de basiselementen van het turnen en is er tijd om lekker te spelen op de toestellen. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@agios.nl

Grote Clubactie 2015

De Grote Clubactie is vandaag weer begonnen! Ook Agios doet dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Een mooie gelegenheid om de clubkas weer wat extra te spekken! De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus € 2,40 per lot) rechtstreeks naar de clubkas. Van de overige 20% organiseert de Grote Clubactie de loterij met onder andere een hoofdprijs van € 100.000,-. De extra inkomsten kunnen we als Agios goed gebruiken voor o.a. onderhoud van onze materialen maar ook voor aanschaf van nieuw materiaal. Iedereen heel veel succes met de verkoop! Jullie kopen toch ook allemaal een lot?!

Agios streetdance weer van start

Vanaf afgelopen dinsdag is de les streetdance weer van start gegaan van 18.30-19.30 uur in de danszaal van de AGIOS-hal. We zijn erg blij te melden dat deze les weer onder leiding staat van Eline Verhaagen-van Amersfoort! Eline heeft er onzettend veel zin in om weer met de meiden aan de slag te gaan. Deze les is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd om twee lessen vrijblijvend mee te doen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

GV AGIOS VAASSEN

 

Veenweg 19a

8171 NJ Vaassen

info@agios.nl

SPORTLOCATIES

 

Agioshal

Sportcentrum De Koekoek

De Violier

 

  • Facebook Black Round

Groot aantal foto's op de site zijn gemaakt door: