Denice volgt de opleiding tot assistent trainer

Denice turnt bij de A-selectie turnen en daarnaast volgt ze nu een opleiding tot assistent trainer. Weten hoe dat gaat? Lees dan snel verder! "Ik zit bij de a-selectie turnen. Ik ben nu bezig met de assistenten-cursus niveau 2 op zaterdag in IJsselmuiden. Ik doe dit omdat ik later graag trainster wil worden. De training duurt 9 weken. Je leert daar hoe je voor de groep moet staan en hoe je les moet geven. Als ik deze heb gehaald, dan kan ik hierna de cursus niveau 3 gaan doen. Dat lijkt mij heel leuk om te doen en dan leer ik weer meer hoe je sommige elementen moet vangen en hoe je les moet geven. En daarom doe ik de cursus." Denice assisteert bij verschillende turngroepen bij Agios. Voor de

Een nieuwe juf bij gym

Sindskort hebben wij naast juf Judith ook les van juf Ilse! Juf Ilse is net begonnen met haar trainersopleiding en zit vol nieuwe ideeën !

Leuke eerste sportinstuif!

Afgelopen maandag was de eerste sportinstuif bij GV AGIOS Vaassen. De kinderen hebben kennis gemaakt met acro, gym, dans en turnen! Wil je ook eens kennis maken met deze leuke sporten? Dat kan!! Aanstaande maandag 5 en 12 oktober zijn er weer instuiven waar iedereen aan mee kan doen. Van 15.45 uur tot 17.00 uur zijn jullie allemaal welkom in de AGIOS hal in Vaassen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

GV AGIOS VAASSEN

 

Veenweg 19a

8171 NJ Vaassen

info@agios.nl

SPORTLOCATIES

 

Agioshal

Sportcentrum De Koekoek

De Violier

 

  • Facebook Black Round

Groot aantal foto's op de site zijn gemaakt door: