Agios G-gym draagt steentje bij aan collecte

Agios heeft de afgelopen week haar steentje bijgedragen voor de collecte fonds verstandelijk gehandicapten. Mede omdat Agios ook G- gym aanbiedt en deze groep veel plezier beleefd aan hun wekelijks uurtje sport leek het AGIOS goed om hieraan ook een bijdrage te leveren. Met name de jong talenten en de turn selectie hebben een flinke bijdrage geleverd, maar ook enkele andere leden haalden een mooi bedrag op binnen hun wijk. De groep van G-Gym zelf heeft uiteraard ook meegelopen. Agios bedankt een ieder voor de bijdrage!

Help Stichting Sydney and Friends!

Hallo sporters van Agios, Wat geweldig dat Agios een vereniging is die iedereen wat te bieden heeft: van recreatiesport tot topsport en sporten voor minder validen en beperkten. Ik heb een vraag aan jullie. Mijn zoontje Joris is meervoudig gehandicapt. Hij is een vrolijk ventje, maar lichamelijk kan hij bijna niets. Joris woont op Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Dankzij de hulp van de Stichting ‘Sidney and Friends’ kan hij daar af en toe ‘huifbedrijden’ waar hij enorm van geniet. Door het meebewegen met de bewegingen van de paarden is het zijn sportbeleving …. Dit huifbedrijden kost veel geld. De Stichting ‘Sidney and Friends´ doet nu mee met de goede doelenactie van de NCRV. De 3 goede doe

Acrogymnasten gezocht!

Agios is voor haar recreanten en selectiegroepen op zoek naar Acrogymnasten! Vind jij het leuk om te vliegen, te dansen en te springen? En zou jij ook graag hoge torens willen bouwen met andere Acrogymnasten? Kom dan snel langs voor een proefles of mail voor meer info naar info@agios.nl!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

GV AGIOS VAASSEN

 

Veenweg 19a

8171 NJ Vaassen

info@agios.nl

SPORTLOCATIES

 

Agioshal

Sportcentrum De Koekoek

De Violier

 

  • Facebook Black Round

Groot aantal foto's op de site zijn gemaakt door: