Turngroep Agios weer gestart!


Met de aftrap van het turnseizoen is ook de meisjesturngroep van GV AGIOS weer begonnen. Tijdens de trainingen kan iedereen op haar eigen niveau turnen zonder verplichting van wedstrijden. Dat maakt de groep ook geschikt voor jonge meisjes (vanaf 4 jaar) die het leuk lijkt om te turnen. In een ongedwongen sfeer wordt hen de basiselementen spelenderwijs aangeleerd. Ook enthousiast? Kom gerust een kijkje nemen, want de eerste twee trainingen zijn gratis! We zien je graag op woensdag tussen 16.00-17.30 uur in de AGIOS hal.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

GV AGIOS VAASSEN

 

Veenweg 19a

8171 NJ Vaassen

info@agios.nl

SPORTLOCATIES

 

Agioshal

Sportcentrum De Koekoek

De Violier

 

  • Facebook Black Round

Groot aantal foto's op de site zijn gemaakt door: