Denice volgt de opleiding tot assistent trainer


Denice turnt bij de A-selectie turnen en daarnaast volgt ze nu een opleiding tot assistent trainer. Weten hoe dat gaat? Lees dan snel verder!

"Ik zit bij de a-selectie turnen. Ik ben nu bezig met de assistenten-cursus niveau 2 op zaterdag in IJsselmuiden. Ik doe dit omdat ik later graag trainster wil worden.

De training duurt 9 weken. Je leert daar hoe je voor de groep moet staan en hoe je les moet geven. Als ik deze heb gehaald, dan kan ik hierna de cursus niveau 3 gaan doen. Dat lijkt mij heel leuk om te doen en dan leer ik weer meer hoe je sommige elementen moet vangen en hoe je les moet geven. En daarom doe ik de cursus."

Denice assisteert bij verschillende turngroepen bij Agios. Voor de cursus moet ze tijdens de trainingen allerlei opdrachtjes doen met de meiden om zo te leren hoe ze een training voorbereid en goed kinderen begeleid. Na de training wordt er kort geëvalueerd hoe deze opdrachtjes zijn gegaan en krijgt ze tips van haar begeleider hoe ze het een volgende keer beter kan doen.

Wil jij ook graag (turn)juf worden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square