Team Agios eindigt op een mooie vijfde plek


Ook dit jaar heeft Agios weer deelgenomen aan de kwalificaties voor het NK Teams in Waspik. Er kwam voor Agios dit jaar 1 team uit tijdens de kwalificaties. Het team bestond uit Carlyn Zweekhorst, Anne Mosterd en Amber Voolstra (13, 14 en 12 jaar oud).

De meiden begonnen de wedstrijd ijzersterk op sprong, waar zij een tweede plaats behaalden. Op brug en balk bleven er helaas een aantal puntjes liggen. Maar het team wist op het laatste toestel vloer weer fantastisch te stralen. Er werden veel nieuwe elementen geturnd waardoor de uitgangswaarden van de oefeningen flink werden opgeschroefd ten opzichte van de vorige wedstrijd die de meiden geturnd hebben. Dit leverde op vloer een mooie derde plaats op.

In totaal wist het team van Agios op een mooie vijfde plek te eindigen. Een geweldige prestatie in dit zeer sterke deelnemersveld. Het team heeft zich knap staande weten te houden tussen teams die misschien wel twee, drie keer zoveel trainen. De meiden mogen zeer trots zijn op hun prestaties.

Helaas mochten er maar twee van de negen teams door naar de finale en is het team niet geplaatst voor de finale. Het team van Mirthe van de Lagemaat, Ruth Mosterd en Lieke Wassink (10 en 11 jaar oud) hoefden niet de kwalificatie te turnen maar mogen rechtstreeks deelnemen aan de finale voor het NK Teams. Zij zullen op 22 november de finale turnen.

Op de foto v.l.n.r. Amber, Carlyn en Anne

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square