Anne Mosterd een mooie elfde plaats


In Beekbergen vond afgelopen weekend de tweede plaatsingswedstrijd voor de derde divisie turnen dames plaats. Anne begon met gezonde spanning aan de wedstrijd op vloer en wist een hele mooie oefening neer te zetten (uiteindelijk voor vloer een tweede plaats!). Hierna volgde een goede sprong, maar de brug ging helaas een beetje mis. Anne turnde een hele strakke nette oefening en liet zien hard gewerkt te hebben aan de brug de afgelopen weken. Helaas ging het bij de afsprong niet helemaal goed en had ze een val. Gelukkig werd dit door de jury niet zwaar bestraft. Op het laatste toestel balk wist Anne zich nog even goed te herpakken en de wedstrijd goed af te sluiten. Uiteindelijk is Anne met een puntentotaal van 43.10 op een mooie 11e plek geëindigd.

Op 9 januari 2016 is de laatste plaatsingswedstrijd voor de derde divisie.

PS: Anne had ook nog twee fantastische supporters mee!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square