Denice geslaagd!


Denice is geslaagd voor haar Niveau 2 diploma en mag zich nu officieel assistent leider noemen!

Vandaag moest Denice na een aantal weken cursus examen doen. Het theorie gedeelte had ze al gedaan en was ze voor geslaagd, en nu volgde nog het praktijkexamen. Hiervoor moest ze een aantal meisjes meenemen die met haar oefeningetjes gingen doen. Denice moest bij het begeleiden van het groepje laten zien wat ze allemaal geleerd heeft. Namelijk hoe ze voor de groep moet staan, hoe ze moet uitleggen wat de meisjes allemaal moeten doen (plaatje, praatje, daadje) en hoe ze moet helpen als het niet helemaal lukt bij de meisjes.

Het examen ging erg goed en Denice is geslaagd! Ze is nu een gediplomeerd assistent. Dit betekent dat ze nog niet zelfstandig een les mag leiden, maar ze is bevoegd om als assistent een deel van de les te begeleiden onder leiding van een bevoegde trainer.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square