Mariska draagt dansgroepen over aan Yara


Woensdag 6 januari heeft Mariska haar jazz-dansgroepen overgedragen aan onze nieuwe leidster Yara Bosman. Voor Mariska is het onmogelijk om haar gezin en werk te combineren met Agios. Wij bedanken Mariska voor haar inzet en hopen haar in de toekomst weer terug te zien.

Gelukkig hebben we in Yara Bosman een volwaardige vervangster gevonden. Yara is 18 jaar oud en heeft zelf altijd op hoog niveau gedanst. Daarnaast heeft ze al enige jaren ervaring in het trainen van dansmariekes. Haar eerste lessen bij Agios afgelopen woensdag zijn zeer goed verlopen. We wensen Yara heel veel succes bij Agios!

Ben je tussen de 5 en 12 jaar en vind je dansen ook zo leuk? Kom dan gerust op onderstaande tijden een keer kijken en/of meedansen. De eerste 2 lessen zijn gratis!

Woensdag 15.45-16.45 6-9 jaar

Woensdag 16.45-17.30 5-7 jaar

Woensdag 17.30-18.30 8-11 jaar

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square