Tweede plaatsingswedstrijd D1


Annabel Brantsma, turnster van GV Agios, turnde zondag 17 januari 2016 haar tweede plaatsingswedstrijd in de vierde divisie in de turnhal in Beekbergen. Annabel startte de wedstrijd goed op het onderdeel brug. Ze turnde een mooie oefening die goed was voor het twee na beste cijfer van de wedstrijd. Helaas volgde daarna een minder goede oefening op de balk. Twee vallen en een vergeten onderdeel gaven behoorlijk wat punten aftrek. Ondanks dat liet Annabel zich niet uit het veld slaan en turnde een goede vloeroefening en twee nette sprongen. Uiteindelijk werd Annabel negende in het klassement. Op 20 maart vindt de derde plaatsingswedstrijd plaats. Dan wordt ook bekend gemaakt of Annabel mag deelnemen aan de districtsfinale.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square