G.V. Agios turnt sterk tijdens de eerste plaatsingswedstrijd


Zaterdag 30 januari werd door de 5 turnsters van de B-selectie van G.V. Agios Vaassen de 1e plaatsingswedstrijd (5e en 6e divisie) geturnd in Beekbergen. In de eerste wedstrijd kwamen Marit ter Weeme en Fenna Koopman in actie, Marit deed het vooral erg goed op sprong, hier wist zij 2e te worden, in totaal eindigde zij op een keurige 6e plaats, voor Fenna was deze dag extra spannend want dit was de eerste wedstrijd die zij turnde. Fenna deed het net als Marit erg goed op sprong, door erg netjes te turnen wist Fenna een medaille te bemachtigen, ze eindigde als 3e. Instapper Amy Haas vertegenwoordigde tijdens de tweede ronde Agios, door haar oefening op brug en balk geconcentreerd uit te voeren, ze eindigde als 5e van de 20 deelnemers, een top plaats. In de derde ronde liet Daphne Zegelaar een foutloze arabier over de kast zien, hierdoor werd zij 1e op sprong. Door haar harde werk tijdens de trainingen voerde zij al haar oefeningen erg precies uit, ze eindigde op de 2e plaats. In ronde vier mocht Isa Huybers Agios vertegenwoordigen, ze turnde een erg nette oefening op de brug, waarbij zelfs kip aan de hoge ligger lukte. Hierdoor eindigde zij op de 11e plaats.

We zijn meer dan tevreden over de eerste plaatsingswedstrijd! De volgende plaatsingswedstrijd van deze groep turnsters zal 2 april plaatsvinden in ’t Harde.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square