Anne Mosterd naar halve landelijke finale turnen


Samen met maar liefst 35 andere turnsters mocht Anne Mosterd zaterdag 13 februari deelnemen aan de districtsfinale in de derde divisie. Anne startte de wedstrijd wat zenuwachtig op het onderdeel vloer. Maar ondanks dat turnde zij een prima oefening die goed was voor 11,200 punten. Hierna volgde de sprong. Twee nette overslagen met een halve draai in en een halve draai uit werden door de jury gewaardeerd met 11,825 punten. Op dit toestel werd Anne derde in het klassement. Een strakke brugoefening werd zelfs gewaardeerd met het beste cijfer van de wedstrijd, namelijk 12,150 punten. Als laatst turnde Anne op de balk. Afgezien van een paar wiebels wist ze ook op dit onderdeel een mooi cijfer te behalen, namelijk 10,500 punten. Met een puntentotaal van 45,675 punten behaalde Anne in een sterk deelnemersveld een tweede plaats. Behalve een zilveren plak, nam ze ook een ticket voor de landelijke halve finale mee naar huis. Knap gedaan Anne!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square