Steun GV Agios en stem vóór 24 maart!


Wat is de Rabo Clubkas Campagne?

Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, heeft Rabobank Noord Veluwe de Clubkas Campagne opgericht. De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van verenigingen te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de bank, door het uitbrengen van hun stemmen, bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden.

Wie mogen er stemmen?

Klanten die lid zijn van Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stem(men) uitbrengen. De leden van Rabobank Noord Veluwe krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting tussen de € 5 en € 10 waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?

Als clublid en als je lid bent van Rabobank Noord Veluwe: Zelf stemmen natuurlijk! Maar daarnaast kun je ook in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord Veluwe en zo ja, vragen of zij op Agios willen stemmen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square