Mooie prestaties van turnsters van Agios


Zaterdag 2 april turnden de meiden van Agios Vaassen de tweede plaatsingswedstrijd in ’t Harde. In de eerste wedstrijd turnden Fenna Koopman en Marit ter Weeme. Fenna liet tijdens deze wedstrijd een fantastische brug oefening zien, dit beloonde de jury met een score van 14,050, deze hoge score was goed voor een eerste plek op brug. Fenna eindigde op een 7e plaats. Marit turnde een topwedstrijd. Hard werken wordt beloond, dat bleek tijdens haar brug oefening, op dit toestel werd ze dan ook 1e. Door netjes en heel precies te turnen werd Marit 1e! Zij heeft zich met een puntentotaal van 50,550 als eerste geplaatst voor de district finale, 23 april in Harderwijk.

In de tweede wedstrijd mocht Amy Haas haar oefeningen laten zien. Ze turnde zo netjes als ze kan, en dit werd beloond op sprong. Ook maakte ze zo’n rechte koprol op de balk dat de jury er verbaasd van opkeek. Amy heeft zich door het harde werken en netjes turnen ook geplaatst voor de district finale in Harderwijk.

De derde wedstrijd was de wedstrijd waarin Daphne Zegelaar haar perfecte sprong liet zien aan de jury. Zij turnde, net als in de vorige wedstrijd, een perfecte arabier over de kast. Ze werd 1e op sprong. Daphne turnde op vloer een erg nette overslag-radslag, op dit toestel werd zij 5e. Uiteindelijk eindigde Daphne op de 5e plaats.

Isa Huybers liet zich in de vierde wedstrijd zien, ze turnde op brug een erg mooie oefening, ze werd op dit toestel dan ook 3e, dit vooral door haar geweldige kip aan de hoge legger! Isa eindigde op de 8e plaats.

De definitieve doorstroom van de 6e divisie komt binnenkort online. Marit ter Weeme en Amy Haas zullen zich 23 april in Harderwijk weer laten zien tijdens de district finale.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square