Anne Mosterd naar NK Turnen!


Na drie plaatsingswedstrijden te hebben geturnd werd Anne Mosterd, turnster van GV Agios, een aantal weken geleden tweede tijdens de districtsfinale in de derde divisie turnen. Hiermee bemachtigde zij een ticket voor de landelijke halve finale, die afgelopen weekend plaats vond in Reusel. Anne startte haar wedstrijd op het onderdeel sprong. Het harde werken tijdens de trainingen, voornamelijk op haar aanloop, wierp zijn vruchten af. Anne sprong een mooie overslag met een halve draai in en een halve draai uit over de Pegasus. Ook de brugoefening verliep soepel en leverde Anne een 11,467 op. Na een paar kleine wiebels op de balk sloot Anne haar wedstrijd af op de vloer. Superspannend, want op dit toestel turnde ze een element dat ze nog nooit eerder in een wedstrijd had laten zien. Een schitterende vloeroefening volgde. Met in totaal 45,367 punten werd Anne zevende. Daarmee heeft zij zich geplaats voor het NK turnen op 21 mei in Dordrecht. Zet ‘m op Anne!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square