GV Agios wint "Pak je podium"


Ieder jaar wordt de Rabobank Clubkas Campagne gehouden. Klanten van de Rabobank kunnen hierbij stemmen op sportclubs uit de gemeente Heerde en Epe. Per uitgebrachte stem wordt er een mooi sponsorbedrag aan de desbetreffende vereniging geschonken. GV Agios nam ook deel aan de actie en mocht daarom gisteravond een cheque van maar liefst 172 euro in ontvangst nemen. Daarnaast waren de A-selecties van turnen en acro dit jaar een van de vier gelukkige genodigden voor het onderdeel; ‘Pak je podium’. In tien minuten mogen deze clubs op het podium laten zien waar hun vereniging voor staat. Door andere verenigingen werden er filmpjes getoond en werd er gezongen.

Maar hoe kan een gymnastiekvereniging zich nu het best promoten? Met een spetterende demo natuurlijk! De leiding en sporters van turnen en acro hebben speciaal voor de gelegenheid een leuke demo in elkaar gezet. En met succes! Tijdens het optreden bleef het publiek applaudisseren. Door middel van een stemronde, met ouderwets handjes opsteken, mocht het publiek een stem uitbrengen voor de act die hen het meest aansprak. GV Agios kreeg de meeste handen in de lucht en won daarmee een schitterend bedrag van 500 euro.

Agios is ontzettend blij met het totaal bedrag van 672 euro en bedankt iedereen voor het stemmen!

Ook benieuwd naar de demo? Tijdens Vaasaqua zijn wij weer te vinden op het spelterrein. Daar mag je tevens je eigen kunsten vertonen op onze tumblingbaan en acropaaltjes.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square