Kom allemaal tijdens Vaasaqua naar Agios op het Sportplein!


Na het overweldigende succes van vorig jaar heeft de organisatie van Vaasaqua besloten ook dit jaar het sportplein weer op te nemen in het programma. Op 5 mei stroomt het Ireneveld weer vol met verenigingen uit de regio die graag hun activiteiten willen delen met het publiek van Vaasaqua. De opzet van het sportplein is om de lokale verenigingen een podium te geven waar ze hun vereniging kunnen promoten. En ook Agios is hier weer bij aanwezig met onze tumblingbaan!

Je kunt de hele dag tussen 10 en 16uur bij ons lekker komen springen op de tumblingbaan. Daarnaast zullen de A-selectie van turnen en acro gedurende de hele dag een mooie demo laten zien!

En we hebben nog een verrassing... Maar daar zullen jullie voor moeten wachten tot de dag zelf! Kom dus allemaal naar Vaasaqua!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square