Mooie ervaring voor Anne op het NK!


Op zaterdag 21 mei vond in Dordrecht het NK turnen 3e divisie plaats. Eén van de 36 deelnemers was Anne Mosterd van Gymnastiekvereniging Agios. In een oververhitte hal mochten de dames hun talenten laten zien. Na drie goede oefeningen op vloer, sprong en brug stond Anne rond de 15e plaats. Op het laatste onderdeel, de balk, zat het niet helemaal mee. Het eindresultaat was een mooie 32e plaats. Met deze prachtige ervaring op zak kan Anne nog even nagenieten en zich weer richten op het nieuwe seizoen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

GV AGIOS VAASSEN

 

Veenweg 19a

8171 NJ Vaassen

info@agios.nl

SPORTLOCATIES

 

Agioshal

Sportcentrum De Koekoek

De Violier

 

  • Facebook Black Round

Groot aantal foto's op de site zijn gemaakt door: