Agios sporten met plezier

Een onderlinge wedstrijd in de eigen trainingshal aan de Veenweg in Vaassen waarbij elkaar sportief ontmoeten het belangrijkst was. Veel vrijwilligers hebben hier aan mee geholpen om deze dag tot een groot succes te maken. In drie wedstrijdgroepen werd deze dag gehouden en er is louter met plezier gesport door de deelnemers.

De dag stond voor turnen op ieders eigen niveau en mooie acro demo oefeningen er tussendoor, kortom veel sportief geweld. De prijs was voor iedere deelneemster gelijk, namelijk een lekkere ijsmedaille van Roozeboom, een puzzelboek van Sanders puzzelboeken en natuurlijk een diploma met de behaalde cijfers.

Wil je ook veilig sporten in een goed gekeurde veilige turnhal en dansstudio kom dan eens een kijkje nemen bij Agios aan de Veenweg 19A voor turnen, acro en dans op ieder niveau. Je mag ook informatie opvragen bij info@agios.nl

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square