Help Stichting Sydney and Friends!


Hallo sporters van Agios,

Wat geweldig dat Agios een vereniging is die iedereen wat te bieden heeft: van recreatiesport tot topsport en sporten voor minder validen en beperkten.

Ik heb een vraag aan jullie. Mijn zoontje Joris is meervoudig gehandicapt. Hij is een vrolijk ventje, maar lichamelijk kan hij bijna niets. Joris woont op Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Dankzij de hulp van de Stichting ‘Sidney and Friends’ kan hij daar af en toe ‘huifbedrijden’ waar hij enorm van geniet. Door het meebewegen met de bewegingen van de paarden is het zijn sportbeleving ….

Dit huifbedrijden kost veel geld. De Stichting ‘Sidney and Friends´ doet nu mee met de goede doelenactie van de NCRV. De 3 goede doelen met de meeste stemmen krijgen een mooi geldbedrag. Maar om daarvoor in aanmerking te komen heeft de Stichting nog heel veel stemmen nodig.

Wil je meehelpen? Het is maar een kleine moeite. Klik op www.ncrv.nl/goededoelenactie Selecteer bij ‘bekijk alle goede doelen’ de Stichting ‘Sidney and Friends’ en stem. Je hoeft alleen je e-mailadres in te geven en krijgt een mailtje om je stem te bevestigen, dat is alles.

Namens Joris en de Stichting alvast hartelijk bedankt !!!

Piet Rosenbrand

· als je over meer emailadressen beschikt kun je die ook gebruiken

· hoop dat jullie allemaal meedoen, wil de Stichting een kans maken op dat financiële steuntje in de rug

· wellicht willen familieleden, vrienden/vriendinnen, werk/school, enz. ook meedoen? (of stuur dit bericht door)

· Benieuwd hoe dat huifbedrijden in z'n werk gaat? Meer informatie over Sidney and Friends vind je op de website van Sidney en Friends. Stem!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square