Agios G-gym draagt steentje bij aan collecte


Agios heeft de afgelopen week haar steentje bijgedragen voor de collecte fonds verstandelijk gehandicapten. Mede omdat Agios ook G- gym aanbiedt en deze groep veel plezier beleefd aan hun wekelijks uurtje sport leek het AGIOS goed om hieraan ook een bijdrage te leveren. Met name de jong talenten en de turn selectie hebben een flinke bijdrage geleverd, maar ook enkele andere leden haalden een mooi bedrag op binnen hun wijk. De groep van G-Gym zelf heeft uiteraard ook meegelopen. Agios bedankt een ieder voor de bijdrage!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

GV AGIOS VAASSEN

 

Veenweg 19a

8171 NJ Vaassen

info@agios.nl

SPORTLOCATIES

 

Agioshal

Sportcentrum De Koekoek

De Violier

 

  • Facebook Black Round

Groot aantal foto's op de site zijn gemaakt door: