Agios te vinden op de kerstmarkt in Vaassen


Dit jaar is gymnastiek vereniging Agios te vinden op de Kerstmarkt in Vaassen! Agios wil de activiteiten van de vereniging promoten en dat doet ze met behulp van haar trouwe actieve leden. “Wie kan er meer vertellen over de activiteit binnen de club, dan het lid zelf?”. Agios heeft natuurlijk niet alleen een kraam nodig om zichzelf te promoten, maar wil ook de kas voor de vele sportieve activiteiten vullen. Door de verkoop van amaryllisbollen op de Kerstmarkt hopen ze niet alleen bij te dragen aan de kas, maar ook aan een gezellige sfeer in huis. De amaryllis is een trendy plant die in kerststukken te verwerken is en nog lang daarna bloeit. Genoeg redenen om de Kerstkraam van Agios even te bezoeken komend weekend.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square