Rabo Clubkas actie binnenkort weer van start, meld je aan als lid!


Rabobank Noord Veluwe draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Daarom houden zij jaarlijks de Clubkas Campagne: een eigentijdse vorm van financiële ondersteuning voor het verenigingsleven op de Noord-Veluwe.

Tijdens de campagneperiode beslissen de leden welke verenigingen extra steun ontvangen vanuit het Clubkas Fonds. Een prachtige kans voor Agios om de verenigingskas van een extraatje te voorzien!

Als Rabobankklant kun je je betrokkenheid kenbaar maken door lid te worden. Bij diverse onderwerpen worden leden gevraagd mee te denken over de bank en hun inzet voor de samenleving. Klanten van Rabobank Noord Veluwe dienen voor 1 februari 2017 lid te zijn om te mogen stemmen voor de Clubkas Campagne 2017. Dus als je nog geen lid bent, zorg er dan voor dat je je snel aanmeldt!

Leden beslissen mee over het coöperatief dividend dat beschikbaar is gekomen voor het Clubkas Fonds. Ieder lid krijgt rond 1 maart een brief met hierin een stemcode en kan hiermee tot en met 25 maart twee stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete deelnemende vereniging(en).

In totaal wordt er dit jaar € 150.000,= verdeeld onder de deelnemende verenigingen. Naar verwachting zal elke stem tussen de € 5,= en € 10,= waard zijn. Dus dit kan oplopen tot een mooi bedrag voor onze vereniging!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square