Robin Novak turnt sterke wedstrijd


VAASSEN – In een bomvolle turnhal turnde GV Agios turnster Robin Novak (8 jaar) afgelopen weekend haar tweede plaatsingswedstrijd in de vierde divisie. Hartstikke spannend, want voor Robin was dit pas haar derde wedstrijd ooit. Robin begon haar wedstrijd goed en turnde twee knappe sprongen op het onderdeel sprong. Deze leverden haar een punt meer op dan bij de vorige wedstrijd en maakte dat ze derde op dit onderdeel werd. Ook op brug liet Robin zien hoe netjes ze kan werken en op balk wist ze zich goed staande te houden. Op balk verbeterde zij zich met maar liefst twee punten. Als laatst mocht Robin haar vloeroefening laten zien. Een lastig onderdeel, want je moet goed nadenken over de muziek en de pasjes en heel netjes werken. Toch wist Robin zich ook op dit onderdeel enórm te verbeteren en ontving ze voor haar mooie oefening zelfs twee en een halve punt meer dan bij de vorige wedstrijd. Uiteindelijk werd Robin met 49,200 punten knap twaalfde in een sterk deelnemersveld van zevenentwintig turnsters.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square