Agios trio pakt gouden medaille in Hattem


Het acro instap trio van Agios Vaassen Charlie Novak, Denya Kuiper en Janelle Koster werden onlangs eerste in hun wedstrijd te Hattem. Met werkelijk een schitterende oefening vol stabiele elementen lieten ze de nummers twee en drie op ruime afstand achter zich. Voor dit nieuwe trio was dit natuurlijk een mooie opsteker. Het trio blijft dan ook hard trainen in de Agioshal om nog beter te worden. De trainsters en het trio kijken zeer tevreden terug kijken naar deze wedstrijd.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

GV AGIOS VAASSEN

 

Veenweg 19a

8171 NJ Vaassen

info@agios.nl

SPORTLOCATIES

 

Agioshal

Sportcentrum De Koekoek

De Violier

 

  • Facebook Black Round

Groot aantal foto's op de site zijn gemaakt door: