Leuk uitje met de turnselectie naar het NK turnen in Ahoy


Afgelopen weekend was weer het grote NK turnen in Ahoy! Dit jaar zijn we met de turnselectie als uitje en afsluiting van het seizoen daar naartoe geweest!

Voor veel van de meiden was het een groot avontuur, vooral de jonge meiden, want we gingen met de trein! En er waren een aantal meiden die nog nooit met de trein waren geweest. Dus dat was al één groot feest. Aangekomen in Ahoy werd het feest nog groter. De grote meiden mochten lekker zelf rondlopen, en met de kleine meiden hebben we samen rondgelopen.

Waar iedereen het liefste eerst naartoe wilde, was het grote beweegplein. Voor jong en oud was hier vanalles te beleven. Van airtumblings waar je veel salto's en flikflakken kon springen, tot grote trampolines en klimrekken. Er is flink gesprongen, gespeeld en iedereen heeft wat (nieuwe) kunsten uitgeprobeerd!

En natuurlijk hebben we ook gekeken naar de wedstrijden van de Nederlandse turnsters en turners. Bij de dames was Tisha Volleman de publiekstrekker en bij de mannen hebben we Epke Zonderland, Bart Deurloo Yuri van Gelder gezien. En sommige meiden hebben zelfs een handtekening van Epke Zonderland weten te bemachtigen en er zijn er ook een paar op de foto geweest met Lisa Top!

Het was een enorm leuke en gezellige dag. De meiden hebben enorm genoten! Nu is het bijna vakantie. Nog een paar laatste weken trainen en dan is het alweer zo ver!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square