Sinterklaas is ook dit jaar B-selectie GV Agios niet vergeten!

Afgelopen week konden alle jonge kinderen hun pietendiploma halen op het grote Sinterklaasfeest in sport en dorpscentrum Vaassen van GV Agios, Buurtsport coach Epe en RSG N.O.-Veluwe. Deze week waren de oudere turnmeiden aan de beurt.

Sint Nicolaas bracht een grote zak vol met cadeautjes voor alle meiden en hun trainsters

langs. Alle turnmeiden waren dit jaar erg lief geweest gezien de grote hoeveelheid cadeautjes die gebracht werden. En wat een gezellig avondje is het geweest. Middels een dobbelsteenspel werden al deze cadeautjes verdeeld ; ruil een cadeautje, schuif een stoel naar rechts, geef een cadeautje weg en pak een cadeautje uit. Allemaal opdrachten die zorgden voor veel gelach en gezelligheid. En met heerlijke zelfgemaakte hapjes en drankjes was het feest helemaal compleet.

Aan het einde van de avond liepen alle turnmeiden met een grote lach op hun gezicht de turnhal uit. Dag Sinterklaas tot volgend jaar bij GV Agios.

Turnmeiden met een grote lach op hun gezicht.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square