B-Selectie GV Agios scoort wederom hoge cijfers!

Afgelopen zaterdag deden de turnsters van de B selectie van GV Agios mee aan de eerste plaatsingswedstrijd van de 5e en 6e divisie in Ede.

Na maanden keihard trainen konden zij eindelijk aan jury, ouders en andere belangstellenden laten zien waarvoor zij al die weken zo hard gewerkt hadden.

In een volle sporthal met meer dan 350 deelnemers, kwam Jente Woudstra ‘s morgens al vroeg in actie met de sprong, brug, balk en vloer. Trainster Judith zorgde voor coaching en support.

De tribune zat overvol en wat opviel was de gezellige sfeer en de belangstelling voor elkaars oefening.

Pupil 2 Turnster Jente turnde een mooie wedstrijd. Er was duidelijk te zien dat zij de afgelopen weken erg vooruit was gegaan op haar uitvoering. Op sprong wist zij iedereen ook te verrassen met een kaarsrechte handstand tot ruglig.

Rond het middaguur kwamen Instappers Tess Mentink, Jessamy Oosthoek, Guusje Koopman en Pupil 1 turnsters Femke Elich en Britt de Groot hun oefeningen tonen.

Ondanks dat het voor een aantal meiden de allereerste keer was dat ze aan een wedstrijd deelnamen en de spanning vooraf hoog was, zijn er hele mooie resultaten behaald!

Tess wist voor zowel vloer als sprong de hoogste onderlinge scores neer te zetten. Jessamy had tijdens het inturnen wat moeite met haar sprong, maar tijdens de echte wedstrijd turnde zij gelukkig heel stabiel een mooie sprong. Guusje wist iedereen te verassen met haar goede brug oefening. Wat een kracht toonde zij hier.

Femke begon haar balk oefening de verkeerde kant op, hierdoor moest zij haar afsprong zonder landingsmat uitvoeren. Na een kleine aarzeling ging zij hier wel voor. En door verder een stabiele wedstrijd te turnen behaalde zij een bronzen medaille.

En ook Britt turnde een hele mooie wedstrijd. Zij liet vandaag zien dat ze heel strak en netjes kan werken. Opvallend was haar sierlijkheid in al haar oefeningen.

Alle turnsters mogen zaterdag 23 maart 2019 hun oefeningen nogmaals laten zien in de volgende ronde.

Voor deze dag kunnen de turnsters allemaal trots terugkijken op een geslaagde dag!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square