Zenuwslopende turnwedstrijd voor GV Agios Vaassen

Afgelopen zaterdag turnden maar liefst 180 deelnemers uit de vierde divisie hun 2e plaatsingswedstrijd in de turnhal in Beekbergen. Voor de instappers Jaya Nijman en Florien Hellema van GV Agios uit Vaassen een hele spannende dag.

Er heerste een gezellige en gemoedelijke sfeer in de turnhal. De beide turnsters waren al vroeg aanwezig om zich goed voor te kunnen bereiden op hun oefeningen. De afgelopen weken is er echt keihard getraind om het uiterste eruit te halen.

Florien en Jaya begonnen deze spannende wedstrijd op brug. De jury was hier in een goede bui en met een vrolijke wave werd de meeste spanning bij de turnsters weg gehaald. Beiden zette hier dan ook een mooi resultaat neer.

In de tweede ronde werd er geturnd op de balk. De afgelopen maanden hebben de turnsters veel aandacht besteedt aan balkballet om hun houding en netheid te verbeteren. Dit resulteerde dan ook in hele strakke oefeningen. Helaas speelde de zenuwen de beide turnsters hier flink parten en door enkele vallen waren de scores hier helaas niet zo hoog als gehoopt.