GV Agios trots op haar topturnsters!

Afgelopen zaterdag kwamen de turnsters van GV Agios uit Vaassen uit in de vijfde en zesde divisie van het KNGU damesturnen in Ede. Het was de tweede plaatsingswedstrijd van het seizoen voor deze turnsters. Een spannende wedstrijd waar hard voor getraind is. Vele onderdelen die op de vorige wedstrijd nog niet helemaal beheerst werden konden nu wel getoond worden aan juryleden en publiek. Er werd deelgenomen in twee wedstrijdrondes. De eerste wedstrijdronde was Jente Woudstra aan de beurt. De pupil 2 turnster traint pas enkele maanden bij Agios. Maar zij is de grote verrassing van het seizoen geweest. In de afgelopen maanden is zij het meest vooruit gegaan van de hele turnselectie. Door keihard te trainen en met veel doorzettingsvermogen en aandacht elke training tot het uiterste te gaan, zag zij haar puntentotaal met maar liefst 8,65 punten stijgen. Op sprong wist zij zelfs een derde plaats te behalen. Dat belooft nog veel goeds voor volgend seizoen. In wedstrijdronde