Agios turnster Femke Elich behaalt 4e plaats op regionale turnwedstrijd.

Zaterdag 11 mei vond in sporthal van der Knaap te Ede de finale 5e divise toestelturnen dames plaats. Topturnster Femke Elich van gymnastiek Vereniging Agios uit Vaassen had zich hier via twee eerdere regiowedstrijden voor weten te plaatsen.

Ze moest strijden tegen een groot deelnemersveld, allemaal turnsters uit Gelderland in de categorie Pupil 1, dit zijn meisjes geboren in 2009.

Ze begon op de evenwichtsbalk. Daar liet zij een mooie oefening zien en dat zag je ook terug in de score. Ze behaalde hiervoor een prachtig mooie 2e plek.

Daarna mocht ze naar de vloer. Ook daar liet net zo’n strakke oefening zien aan de juryleden waar ze een score van 13,300 heeft gehaald.

Aks derde toestel was sprong aan de beurt. Femke liet 2 hele mooie sprongen zien, waardoor ze ook hiervoor een mooie 5e plek behaalde. Als laatste toestel mocht Femke zich aan de jury presenteren bij de brug met ongelijke liggers. De afsprong was nog spannend, de afgelopen tijd ging ze hier nog wel eens de fout in, maar gelukkig wist ze zich hier in opperste concentratie goed op te concentreren en sloot ze haar oefening met een mooie afsprong af.

Femke turnde een prachtige wedstrijd. En haar harde werken werd beloond met een 4e plaats. Een topwedstrijd voor haar waar ze tevreden en zeer trots op kan terug kijken.

Op naar volgend seizoen!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square